Τελευταίες φωτογραφίες Διασήμων




almost famous


1) Steve Jobs.  Εμφανώς ασθενής και αδύναμος , ο ιδρυτής της Apple, υποβασταζόμενος από τον φίλο του. 

Steve Jobs last photo

2) Mahatma Gandhi.  Ο Γκάντι στην πορεία του για να συμμετέχει σε μια ομαδική προσευχή, "συνάντησε" τον δολοφόνο του Nathuram Godse, ο οποίος τον πυροβόλησε 3 φορές στο στήθος..


Mahatma Gandhi last photo


3) John Lennon.  Στην τελευταία φωτογραφία του, απεικονίζεται και ο μετέπειτα δολοφόνος ο οποίος του ζητούσε αυτόγραφο. Μερικές ώρες αργότερα τον δολοφόνησε..


John Lennon last photo

4) Freddie Mercury. Η φωτογραφία είναι από το 1991, λίγο πριν ο δημοφιλής τραγουδιστής των queen πεθάνει από βρογχοπνευμονία , καθώς είχε προσβληθεί από AIDS..


Freddie Mercury last

5) Vladimir Lenin. Η φωτογραφία είναι από τον Μάιο του 1923 (Gorki). Είχε ήδη 3 εγκεφαλικά το τελευταίο του στέρησε την δυνατότητα ομιλίας..


Vladimir Lenin last photo

6) Steve Irwin. Η φωτογραφία είναι απο το 2006, μαζί με τον βιολόγο Chris jones στο πλοιάριο του "croc1", 2  ημέρες πριν τον θάνατο του..

Steve Irwin last photo

7) The Beatles. Η τελευταία φωτογραφία του διάσημου συγκροτήματος εν πλήρη απαρτία τον Αύγουστο του 1969..

The Beatles 1969

8) Adolph Hitler. Δύο ημέρες πριν την "αυτοκτονία" του , ο Χίτλερ στέκεται έξω από την είσοδο ενός καταφυγίου στο Βερολίνο αντικρίζοντας την καταστροφή από τους βομβαρδισμούς των συμμαχικών δυνάμεων.


Adolph Hitler last photo

9) James Dean. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι η τελευταία φωτογραφία του. Η porsche ήταν ιδιοκτησία του μόλις για εννέα μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα..
James Dean last photo

10) Jimi Hendrix. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από την κοπέλα του , μαζί με την αγαπημένη του κιθάρα " Black Betty " , μια ημέρα πριν τον θάνατο του..

Jimi Hendrix last photo

11) Robert F. Kennedy. Η μεταφορά του προς το νοσοκομείο...

Robert F. Kennedy last photo



About MeMetro

Κατασκευαστής Πυραυλικών Συστημάτων , ειδικός στον γύρο, αγαπάει ν΄αγαπάει!!!!!!!!!!.
    Facebook Comment
    Blogger Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου